Rólunk

A Zafír Ékszerüzlet 1994 óta működik Nyíregyházán, az Univerzum Üzletházban, a minőség és a megbízhatóság jegyében. Mindig a vásárlóink, megrendelőink igényei, elvárásai inspiráltak minket, hogy többet, szebbet és értékállóbbat nyújtsunk a hozzánk betérő  ékszerek iránt érdeklődőknek.

Arany ékszereink kínálatát úgy igyekeztünk összeállítani, hogy minden alkalomra és minden korosztály számára a legszebb és a legnagyobb  ékszerkollekciót tudjuk vásárlóinknak bemutatni.  Mindehhez a legjobb partnereket kerestünk az ország minden pontjáról a stabil minőség és a kiszámíthatóság jegyében.

Ékszerkínálatunk iránti fokozott érdeklődés késztetett minket arra, hogy gyönyörű ékszereink elérhetővé váljanak a tőlünk távolabb élők számára is, így hoztuk létre a Gold City Ékszer Webáruházat.  Az ország minden pontjára akár egy nap alatt eljuttatjuk ékszereinket megrendelőinknek. Kitartó munkánk gyümölcse, hogy immár Európa sok országába jut el ékszerkínálatunk sok szép darabja ( pl. Anglia, Írország , Németország, Hollandia, Ausztria, Olaszország, Dánia, Svédország, Szlovákia ).

Kivételesen gazdag karikagyűrű kínálatunk révén sok házasulandó jegyespárral találkozunk, mindezek hatására 2012 évtől esküvői, menyasszonyi ékszerek importálásával kezdtünk foglalkozni. Létrehoztuk a Jewelry For You divatékszer nagykereskedelmi webáruházat, amely kiszolgál magánvásárlókat és viszonteladókat egyaránt.  Viszonteladó partnereink között esküvői ruha szalonok, ékszerüzletek, divat ruházati üzletek, webshopok és webáruházak találhatóak.  A remek gyártói kapcsolataink révén kiváló minőségű ékszereket importálunk, mindig a legfrissebb divatirányzatokhoz, trendekhez igazodva.

Karikagyűrűinket az ország legfelkészültebb szakemberei készítik megrendelőink számára, hatalmas választékot és sok-sok lehetőséget biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb karikagyűrűt.  A kézi munka egyediségét nyújtjuk azáltal, hogy fantasztikus tehetséggel megáldott vésnökök, kőfoglalók, és ötvösök valósítják meg a megálmodott karikagyűrűket.

Kiváló ötvös segíti munkánkat azáltal, hogy ügyfeleink sérült, hibás ékszereit a lehető legmagasabb színvonalon megjavítja, akár egyedi elképzeléseiket megvalósítja.  A kisebb beállításokat díjtalanul elvégezzük akár azonnal még garancia idő után is, hogy vásárlóink sokáig tudják viselni szeretett ékszereiket.

Ha kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.

Zafír Ékszerüzlet

Nyíregyháza Vay Ádám Krt. 4-6 Fsz 31

Nyitva tartás:
Hétfőtől – Péntekig: 9:00 – 18:00
Szombaton: 9:00 – 13:00
E-mail:zafirekszer@freemail.hu

Tel.: +36-30-752-96-97

Webáruházunk kínálatából